Tuesday, March 22, 2011

Craft Punch - Hydrangea,

salam.

We wanted to let you know that the Martha Stewart Crafts - Craft Punch - Hydrangea, BRAND NEW is back in stock at Scrapbook.com. There is a limited amount in stock and due to the popularity of this item, we can't guarantee availability for long. We recommend that you buy it soon. Thanks for your business. Have a great day! (email from kak Martha,hehe)


Nak beli? click SINI



macam2 boleh buat, google ye cari step.hehe..best dapat benda nie, tapi takde kad kredit bgai...hehe..debit kredit boleh guna ke?hehe.

siapa yang ada, pinjam boleh?hehe

8 comments:

Rilla said...

Boleh guna Pay Pal. Kalau ada debit card dah boleh buat dah account Pay Pal tu. Tapi kalau nak lagi senang, Rilla boleh belikan untuk Put, kalau Put nak.

email Rilla (office): amrillah.amrullah@simedarby.com
(personal): rilla.amrillah@yahoo.com

email office if you want to buy it immediately :D

miss puteri said...

yey! syng rilla byk sgt tau tau tau!!! dah email rilla dah!!..

(~_^)...

muahhx2!!!

farahfatihah said...

bagus ni bg org yg suka diy..leh tgk cth kat situ

miss puteri said...

kan FF kan.. kena kretip jugak nie..hehe.(~_^)

fainie_riz said...

sgt comel..loike

miss puteri said...

Kan! tunggu sampai nie!hehe.(~_^) mekaseh si manis pembeli!hehe

Azlin said...

nak tanye, berapa ek harga dia dh masuk postage sume in rm? cmne nk order ek? leh order kt rilla tu gk ke?

miss puteri said...

ada kat link nie dear..

http://www.scrap-n-crop.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=10423

try tengok2 dulu. rm60.40 termasuk postage dear