Tuesday, March 15, 2011

Blog Raja Sehari

salam..

Ada baca paper sinar harian 13 Mac tak?? Ruangan ini....

ada tak? ada tak?? hehe.. pasal Puan Xora kita lah!hehe... saja nak buat entry kat sini, mohon izin ye puan Xora

Mak Put yang bagi Put baca tadi, mak ambil paper kat pejabat, dia tahu put duk sibuk2 pasal blog, baca je terus bagi kat put..hehe. Tq mak!


best kan.. hehe... Blog Puan Xora kita memang sangat best dengan idea2 bernas dan DIY nya..
SELAMAT MAJU JAYA PUAN XORA!

13 comments:

K.I.N.A said...

wah..itu die blog xora masuk paper! suke3..

adorable ~A.N.A said...

wah... beshnye... :)

miss puteri said...

kina~ suka jugak! excited pulak mcm blog sendiri masuk paper.hehe

ana~ best kan kan kan...hehe

LisaLisut said...

yg muka depan tu siapa modelnye?bukan b2b blogger?mcm penah nampak.ke tu xora jgak?

farahfatihah said...

wahhhh xbaca pun!! kat sini utusan je yg ada...

Xora said...

segannnyaaa aiii *nnt nak link kat post ni pasal nak tulis segan :P

miss puteri said...

lisa~ itu xora jugalah kalau tak silap put.hehe

FF~ hehe.. ala....meh nak bagi paper nie..hehe

Xora~..ok dear... tolong tuliskan utk xora nie..hehe

LittleSunshine said...

wah xora msuk paper..best tu.. =)

miss puteri said...

bestttkan..popular xora.hehe

ElyaElmo said...

best best2 !!!~

hana yoriee said...

hi put..singgah sini! bestnya xpra masuk sinar..hehehe

miss puteri said...

elya~ xora memg best!hehe

hana~ tq dear singgah...besstt dan xora cantik sekali.

anaztasias nora aira said...

put.........nora xsempat bepi paper tu..put simpan..nak baca juga puan xora punya :) sangat suka diaaaa !!