Thursday, February 10, 2011

Terima kasih PPM & urbanvibe event !!



Masih ingat contest ini??

masih ingat entry INI??

INILAH KEPUTUSANNYA... (copy dari blog PPM)

Tempat Ke3: jatuh kepada "cik nora" , entry beliau ni memang selalulah meruntun jiwa kan.. huhuhu
Tempat Ke2: pinjam statement cik min pelamin hati "touches the heart", sesuai lah nak tempat kedua kita hadiahkan kepada cik Nabila" dan
Tempat Pertama: Ceritanya menarik, flow cerita ada originality yang membuatkan beliau terpilih sebagai pemenang Tempat Pertama.

Pemenang Tempat Pertama "Urban Vibe Online Contest Edisi Ke3" jatuh kepada




Alhamdulillah... rezeki dariNya buat kami. syukur sgt2 . Terima Kasih kepada penganjur PPM dan

penaja

tak lupa juga


RIBUAN JUTAAN TERIMA KASIH!!! Tahniah kepada semua pemenang. Kepada juri yang memilih. terima kasih byk2..


JUM KE PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA


jumpa disana!

13 comments:

lovelyadibah said...

suka!tahniah puteri!:)

Aya said...

congrats dear.. bestnye menang contest kan

miss puteri said...

LOVELYADIBAH~ tq dear!!so lovely!hee

miss puteri said...

AYA~ hehe.. jrg join contest. bila join dan menang tu bersyukur sgt. Alhamdulillah... tq syg!

iPai said...

wah put .. tahniah !!! rezeki2 ...

miss puteri said...

alhamdulillah. rezeki kan.. (~_^). nanti dah nk kawin boleylah join juge ye..hehe

ctmah said...

congrates dear :D

LisaLisut said...

weeeeeeee congrats babe!!! bagus.rajin u masuk.ini la berkat usaha rajin masuk contest.jgn jadi mcm lisa.pemalas.hehehe.ooo i br tau ade PPM.he he he.bukan aape..cuci mate je tak slh cuma i tkt tergoda la since semua dh book.tu yg mls nk ambik tau kat mane n bile lg ade PPM.hehe..

miss puteri said...

tq dear ctmah!

miss puteri said...

lisa~ put byk xde lagi dear. guguplah u semua dah book. i kad kahwn takde lagi, baju takde.hehe. 2 yang kot2 cuci mata berkenan terus ke kan.hee

miss puteri said...

btw tg lisalisut!hehe

intan said...

put! tahniah....hehe. dah ala pelamin idaman, love it so much!

miss puteri said...

tq intan!put tak sbr nk tgok pelamin DIY intan hehe!