Wednesday, February 23, 2011

Second time ke kenduri BBF (Puan Lala)

hye semua!

sebab lala dah muncul mengupdate, tetamu nie pun update jugaklah, lambat memg lambat sebab sekrang malas.aish2. tak elok kan.. buat kerja x-kahwin pun nak tak nak je skrg. Ini entry ringkas dan padat tanpa sebarang link.huhu..

ok, meh sambung, kad lala dah sampai awl kat pejabat, cantik kadnya, kalendar pun dah letak dalam buku x-kahwin.hiks..suka2..

Pi kenduri lala after ke kenduri Fati. Lepas jumpa Fati, laga-laga pipi, tulis guest book terus ke Kajang. even tak tahu jalan sebab kad tinggal kat rumah. Nasib baik angkut sekali BF along yang tahu lah jugak jalan. lalu LLM.. terlajak sikit sebab tak perasan. Dah kol nora time tu bgtau nak pi. Nora pun da bg direction.hehe. tq Cik Nora.

Masuk2 Dewan, jalan-jalan nampak Nora. Mcm perasan tak perasan jeh... terus tegur n jumpalah Cik Elya, Cik Lyana dan Puan Hana. Segan-segan lagi time ni..hehe. Kami terus serbu pengantin yang baru lepas makan.

*banyak kamera kat depan 2..so masing-masing mata tak fokus.*




pengantin potong kek very the kuning2 kan..hehe

sang puteri yang buat2 comel disitu



SELAMAT PENGANTIN BARU PUAN LALA DAN SUAMI!!



*maaf dah ada line2 pulak bwh nie,*

2 comments:

Lyana MK said...

yg bertudung pepel itu saya!!! heheheeheh malu lah!! huhuh dah ler comott...jumpee b2b tomel2 sumee!!!

miss puteri said...

ececeyyyy. chumel cantik bergaye lah yana!!hehe