Monday, February 21, 2011

leganya rasa hati


semalam dah cuak tiba2 ticker jadi 180 days until my wed date. ok. sangat cuak ok. bila dari angka 2 jadi 1. siap pi jenguk blog Dyll and Lisa (we share same wed day and dup dap dup dap)haha. cuak jugak sebab 180 days . hoho.. terus msg my putera , bgtau 180. dia pun mcm terkejut. OK..

Rupa-rupanya laptop punya date yang tiba-tiba jadi 20 March 2011 semalam. awal sebulan.haha.(tak tahu pula semua ticker ikut masa laptop kite,sengalkan saya.haha) terus mcm tak cuak sgt. sebulan awal ko... gugup lah! sebulan 2 boleh siap buat DIY bantal hantaran yang tak buat2 lagi, door gift bunga ramai yang masih dalam kotak belum bersentuh, beli kain dayang2ku..

Petandanya, supaya saya lebih cepat buat tidak berlengah dan bertangguh.. ala... lagi 207 hari.. 200 lebih lagi kan....haha.. tibe2 tinggal seratus terus rasa nak pitam, pengsan. dengan harapan sedar dari pengsan dah siap semua preparation lagi best sedar2 jeh dah kahwin. weeee!!!

4 comments:

farahfatihah said...

hahaha kalau cepat seminggu ok lagi ni sebulan?? heheheh

Cik Puan Syafa said...

haha...nebes laa tu!
chill darling..buat checklist ok, then bole manage satu2.i.Allah..
yg penting enjoy this moment! gud luck ^__^

miss puteri said...

FF~ tahu takpe, sbulan wooo...cuak cuak!hee

miss puteri said...

syafa~haha. nebe gilos...ok dear!doorgift x beli gi nie..hiks.. tq dear!