Thursday, February 24, 2011

jiwa kacau.

salam Malam Jumaat (MJ)

best sangat baca blog org sampai lupa nak update blog sendiri. hehe. semua org nak kahwin nie sangat bersemangat dan rajin sungguhkan. Saya sungguh kagum dengan semua org. Terus mcm down.huhu....(T_T). baru beli payung je.haha.. utk pre-wed. Sepatutnya pre-wed sang putera puteri buat kat white studio tp bila da ada promo nie. saja nak try test pandai ke tak bergambar kan... so, tadi dah klik BUY !! dah dapat voucher juga, emailnya cepat sekali dibalas *clap2*

nak join jugak tak? jum2. hehe. CLICK BUY YE (~_^)- http://milkadeal.com/

ok. yang ini teaser (~_^).. Economy promo. melanconglah bersama Air Asia.
ini pula Terima Kasih kepada CIK INTAN NORAZAM yang sgt membantu. love u sis!. ehe. hotel 2 hengget. 2malam.di mana? seperti dibawah. Bila? tahun depan lambat lagi.hehe...


*berusaha siapkan checklist*


selamat malam jumaat (MJ). *wink*hee

13 comments:

intan said...

hai dear, patutla i terbatok2, nama i disebut2! wink perasan tul.

selamat berhoneymoon!hehe..

miss puteri said...

hehe. hari ni tak chat, 2 ya sebut2 tu.hehe.. btw selamat mencari bulu2 tuh..hehe

tq dear!!

LisaLisut said...

omaigod..i hari2 bukak milkadeal tak pasan pun deal yg rm42 tu.aaaaaaaa bestnye

farahfatihah said...

wahhh menarik harga tu!!!

iedaNoor said...

puteri..nk tye..jerantut kt mana..tett xde kena mengena ngan entri :)

LittleSunshine said...

best nya..semua dpt harga murah2..

MiYOKO SuKi said...

wow weeee....

murahnye hotel rm2 tuuu....biar betikkk??

miss puteri said...

ciklisa~ hehe.. saja tu nak try posing2, hehe. tunggu dan lihat ye..hihi. ada lagik kot dear deal rm42 2 (~_^)

miss puteri said...

FF~ low budget kena carik murah2..hehe.(~_^)

miss puteri said...

IEDA NOOR~ jerantut kat tekam plantation resort. tau tak??hee

miss puteri said...

owh my little sunshine. best. duit tak banyak jugak nk mahal2 dear.hee

miss puteri said...

Miyoko Suki. betul2. tu lah buktinya, excluded aircond. nanti kena tambah dalam 15 hengget lah..hehe. yang penting still sgt murah kan kan..

iedaNoor said...

Ooo..tau2 ;)