Saturday, February 26, 2011

ini kisah pre-wedding



belum pre-wed lagi lah!.heee

ini gambar bersantai aje di tepi Teluk Chempedak mkn aiskrim Mcd.hehe

voucher 42 hengget itu akan digunakan hujung bulan nie . dan tempat yang dipilih adalah PUTRAJAYA!!!

My fiance nak kami pakai baju putih. Macam mana yang sesuai, blouse? tshirt, jeans?
dan nak ada basikal. ada sape2 yang berdekatan Putrajaya nak pinjamkan basikal tak??hehe


gambar dari sini

gambar dari sini

ok mari google2 lagi tengok theme org lain..hehe.. ada siapa2 penah buat pre- wed naik beskal ???

kalau takde basikal pun takpe lah, putrajaya dah sedia sgt cantik kan, cuma kena pandai posing aje lah..


cantik kan...(~_^)

3 comments:

cik anis said...

ayat 1st keluar dr mulut bila baca n3 ni: dua2 senyum sama..hee ^_^

miss puteri said...

awww cik anis..hehe.. jodoh senyum sama lah 2.hehe (~_^)

cik salwa said...

Sile pegi masjid besi. view adelah sgt cantik kat tingkat 2. hari tu baru p, tp kne tgk gak, certain masjid die xkasi tgkap gmbr, tp masjid tu xdak plak sign xleh tgkap gmbr.