Thursday, February 17, 2011

First Time ke Majlis Blogger



Salam hari Khamis

yey! esok dah Jumaat

ok, berbalik ke tajuk asal.

first time put pi kenduri BBF. even tak kenal secara realitinya, bila pi kat pengantin bukan sebut nama, sebut nama blog. bestkan, saya kisah cinta sang puteri, panjang alahaii nama..hehe. tapi bila sebut Put, InsyaAllah kenal. Lagi2, sibuk nak semua kad kahwin org kan.hee..

kenduri rumah Fati di Hulu Langat. Put pi dengan BFF USM n Matrik.
Sampai Dewan dalam jam 12.20 p.m macam tu, tak jumpa mana-mana BBF pun atau tak kenal . hehe.. Kina pun tak jumpa.

Sebab datang awal sikit, jadi dapatlah tgok Puan Fati kita berarak dengan suaminya masuk dewan. veilnya panjang! suke, cantik!!alahaii pengantin, senyum senyum, kamera byk nie.hee
encik suami Fati, sila jaga Puan Fati baik-baik ye (~_^)

Puan Fati isteri yang baik yang cantik menarik, semoga gembira bahagia selalu!!(~_^)

mari memperkenalkan diri *saya put, kisah cinta sang puteri*yey! Fati kenal !!hee


tempat guest book yang comel pink2 suke sgt!heee.conquer satu page tulis besar2.hiks


Bunga di dalam dewan.


Buat Puan Fati dan Suami, moga berbahagia selalu, cepat2 dapat baby. nak jadi auntie!hiks..
cepat2 update ye!hee...

11 comments:

adorable ~A.N.A said...

wah..beshnye..xtually i ni mmg pmlu+penyegan.. tu segan2 je nk g mjlis blogger..huhu

miss puteri said...

ANA- jgnlah segan2 dear..jum2 kita pi beramai2 boleh jumpa berjumpa..hehe

iPai said...

wah .. put, pengatin wanita rupa mcm put .. mcm akak dah .. uhuhuh

owh .. put pg sini rupanya

miss puteri said...

haah pi ngan MGA kamu.hiks.. jum2 kita p knduri lagi..

akak angkat.hiks..

~CiK NadiRa~ said...

babe..dah dpt kad i belum?

miss puteri said...

dah!! tq dear!! suke kad .shantek!!

miss puteri said...
This comment has been removed by the author.
lovelyadibah said...

wah!:) kalo lewat skit leh jumpa:)hehee~...dba pun dtg wedding fati:)

miss puteri said...

hehe. takde jodoh agi nak jumpa. next wed pulak.. jum2 jumpa!hee

fati said...

thanks for coming, Put!!!! :)

miss puteri said...

hehe!! welcome. nasib fati kenal..hehe. selamat pengantin baru dear!!