Tuesday, February 15, 2011

Bunga tangan Kristal

salam maulidur rasul

Tiba-tiba put jatuh hati dengan bunga tangan kristal nie, lagi2 bila tengok gubahan mas kahwin (bunga tangan) oleh Shajaratul Design kat PPM hari sabtu lepas. Kina pun tengok jugak.hee. terus mcm, nak, nak, nak... terus pandang inche tunang .hikhik.. Pandang je lah dengan harapan dapatlah satu. Put dah dapat 2 hadiah bunga tangan fresh flower, menang giveaway Miss Lyana MK dan Contest Urban Vibe Event. So, dah save utk 2,2 event saya!yey!...alhamdulillah.. Marilah tengok kecantikan bunga tangan kristal ini. Dah ramai pengantin yang guna bunga kristal as bunga tangan kan, Dan angan2 saya, dapat pegang bunga ni masa penyerahan mas kahwin dari sang putera buat sang puteri.hiks..mari berangan2 supaya impian menjadi kenyataan.hiks..




*credit to Shajaratul Design*

kata puan Shaja, bunga kristal warna pink, purple, clear n turqoise adalah yang paling cantik dan warna yang paling sesuai utk bunga kristal ini. harga?? around 150-200 lebih kurang utk satu jambak bunga tangan ini.berbaloi atau tidak??. bergantung kepada bilangan bunga dan jenis gubahan. berkenan???? nah, silalah ke laman sesawang ini. http://www.shajaratuldesign.com/ , muka buku Shajaratul Design dan juga bolehlah email Puan Shaja, di shaja_ratu@yahoo.com

pasti anda-anda akan tersenyum gembira bila jambangan bunga ini berada dalam genggaman. (~_^)

2 comments:

MiSS NaDieYA said...

cantiknye =)

miss puteri said...

kan... cantik..hehe. jatuh hati suda...