Monday, February 14, 2011

bersukaria di Pameran Pengantin Malaysia!

salam Hari Isnin

sebab KINA dah update, put pun nak jugak update!hehe....

tentatif hujung minggu

Jumaat (6p.m-10p.m)--PPM bersama along dan abang long

Sabtu 1. kenduri Fati Hulu Langat (12.15p.m-1.15 p.m ) bersama salwa along dan abg long,
2. Kenduri Lala LLM Kajang (1.30 p.m- 2.00 p.m) bersama salwa along dan abg long, 3.PPM(5.00 p.m- 9.00 p.m) bersama inche tunang, nazila, yuyun dan salwa.

Ahad 1. Celebrate birthday inche Tunang dan Along (12.00 p.m- 2.00 p.m) S.R.Midvalley bersama angah, along, abg long dan inche Tunang.
2. Berjumpa kwan2 baik USMdi Sunway Pyramid (2.00p.m-4.10 p.m) bersama azim,nazila,aizat, salwa
3. 6.00 p.m pulang ke Pahang.

so cerita satu persatulah ye.. banyak benor.


gambar je banyak ye.heee

*alamak, cik nora kite terutup mata,suka dapat jumpa nora!
tq photog.inche tunang nora*


*pengantin dah tiba! sempat say hye kat puan yana SCR ..hehe . mcm barbie doll lah!*


pengantin dah sampai atas pelamin sebelum berfikir2 nak duduk kat kerusi mana yang byk sgt.hehe.


*dijemput blogger pemenang online contest yang comel2 belaka utk bergambar bersama-sama pengantin kita yang cantik berseri2 di atas pelamin Nas Great idea.hee.. ayat tambah sendiri*
*pengapit, MISS NORA pemenang ke 3, MISS NABILA pemenang ke 2,
MR. SCR, MRS. SCR pengantin hensem dan cantik, MISS PUT, MISS KINA pemenang pertama kategori fb, pengapit)


*yey! senyum2 banyak kamera kat depan sana*hee
alhamdulillah , syukur2..
bakal ditaja mini pelamin yang ala-ala mcm nie dari PELAMIN HATI

makeup dari Eyra Rizal Touch yang sgt cntik orgnya.
Juga bunga tangan!!(~_^)


Saya with my along (rumate matrix)
sempat bergambar dengan org2 kuat PPM crew Urban Vibe Event Kak Nad dan Kak Yana!*harap tak salah nama*hiks

dan juga puan SCR yang shantek mcm cinderella ini!! tinggi tau, nak cium pp kne jengket kaki sikit.hehe
ini update dari mereka
*****************************************

kenal siapa???

hehe. (~_^)

dan ini????hee

akan berada di entry seterusnya!









2 comments:

intan said...

hai put, tahniah again! u kina n nora sume dr pahang kan?what a lucky u all..

miss puteri said...

haah, i tak perasan semua b2b pahang rupanya.. tq intan!!