Thursday, January 27, 2011

x-kahwin-- kisah OP lagi


semalam cerita pasal OP untuk solemnization and reception di pahang.
hari ini perihal OP lagi. Reception di Parit Buntar, Perak pula. Ini pilihan inche tunang ku. selepas di shortlist kan northern photgrapher oleh put. hee.. si dia hanya memilih dan membayar. put survey, email2, call2 . segala perihal perhubungan dalam dan luar.hee. kalau bagi si dia buat bab survey, memg sebulan dua bulan baru nak pi cari.hee. tapi takpe, i love kerja kahwin ini.. Siang kerja pejabat, malam kerja kahwin. yang paling best pasti kerja kahwin kan.hee..

nak tahu siapa OP pilihan kekasih hati put????

tada..........

ok gambar jeh dulu ye. suprise lagi,hehe..

sgt suka ini. taiping pasti jadi pilihan outdoor kami!!. pokok kat sana semua sgt unik dan cantik sekali..


ada yang tahu siapa tak??
pasti ada punya lah (~_^)..

*pic credit to photographer..(~_^)

4 comments:

iPai said...

wah ... wah .. dtg taiping lagi ... Op tuh ape ?

Cik NeyNa said...

me tahu..me tahu..
sebab me pon hire dia..hehehehe...

miss puteri said...

naufal . official photographer. awk bley jadi un official ye naufal..hehe

miss puteri said...

hehe... cik neyna .yey! sama!!hehe