Wednesday, January 26, 2011

x-kahwin-- booked my OP


alhamdulillah, already booked my OP. for reception and solemnization (my side, pahang). love his art work... and BIG THANKS TO DYLL... dyll, kamu tahu siapa dia.hehe.... sekrg tgh tunggu confirmation utk my fiance side pula (parit buntar). so, nk reveal sekrg ke tak ye OP i?? hehe... buat teaser dulu lah..hehe.. setiap gambar ada watermark kan...tapi nak bg suspen sikit, i sorok jap water mark, nanti put bgtau ye.. konon nak bagi saspen la kan...hehe..

saya dan fiance suka yang ini.sgt!







btw, ini OP dari pahang juga (~_^). harga berpatutan utk 2 event yang lain hari kan (~_^). so bila my fiance dah suka dan berkenan juga terus booked . supaya nanti dah tak pening dan berpikir apa lagi.. berdoa agar semuanya berjalan lancar.. (~_^)


*gambar semua dari.www.--------.storysouls.com.(~_^).
credit to photographer n semua yang berada dalam gambar!!

12 comments:

Rilla said...

Saya tahu sape!!! Saya wat pre-wed dengan dia. Oh my, gambar dia memang cantik kan?

miss puteri said...

yey! pandailah rilla. oh ada pi ngn nora jugak kan..heee.. yang picnik pre-wed 2 ye..tak sbr nk tgok gambar rilla.

dyll basri said...

he is soooooo young kan put. tak grad pun lagi.. he was my fiance's neighbour. mcm adik abang gitu.. tak penah kenal pun dia ni lagi.. price dia sgt berpatutan kan. kalau la my date sama ngan put, mati la mamat ni nak belah dua badan dia... sume nak rebut dengan put.. hikhik.. saje nak bg spoil.. hahhaha..(gelak syaiton...)

miss puteri said...

hee.. same age with me dear..(~_^)... haah, price ok, gmbar cantik!! suke..alamak, dulu tatau tarikh sama yunk...huuu....

dyll basri said...

alaaa put, tak de hal la.. my date tak fix lagi.. klu tersama dgn put pun, put dah booking kan.. hehehe... i carik la lain.. tapi andai la dpt kak farina tu kan best... semoga my family suggest date lain

~Ayu BnSyg~ said...

X guna OP yg menang contest hr tu ke?

yUmIe said...

Gud dh dpt OP:)..cpt2 reveal..xsbr nk tau eventhough yumie dh ade OP.haha

miss puteri said...

DYLL~ MOGA DIPERMUDAHKAN SEGALANYA DEAR. CEPAT2 LAH TETAPKAN TARIKH DEAR

miss puteri said...

AYU~ TAK PERNAH MENANG OP LAGI LAH DEAR,HEE.. DOA2 MOGA ADA REZEKI..HEHE

miss puteri said...

YUMIE~ YEY! U PUNYE OP MURAH TAU! JELES...HEHE

~Ayu BnSyg~ said...

Eh? Pelik plak. Rasa mcm you menang photographer nk cover full event. Hmm x pelah :)

miss puteri said...

hehe.. taklah dear. kina yang menang 2. (~_^)