Saturday, January 15, 2011

X-Kahwin -- booked my MUA!


salam dan selamat hujung minggu!

wow dah ada MUA!

so, cepat dan pantas kan. malam semalam put baca entry si Kecil Cantik , korang baca jugak kan? yang SK promote MUA, Kak Farina Jamal. Jatuh cinta pandang pertama dengan make up dia tau! terus tangan laju je email kak Farina malam tu tanya quo bagai. dengan harapan setinggi gunung seluas lautan.eceh.hehe..kak farina reply malam 2 juga, and quo sampai paginya.. bagi put, personally, harganya berbaloi2, cas pengangkutan+accomodation tak mahal. ye lah, kak farina kan kat klang nak datang pahang, then nak kne makeup 2 kali pulak.hehe.. n terus jeh booked n confirmed nak! hehe... rasa2nya u all ramai dah tgok kan kat blog SK, n juga blog kak farina sendiri,

gambar pertama- natural n sweet . so, gorgeous
sicantik ini WANI ANDY .kenal kan wani? nak kenal?
klik sini utk lebih mengenali http://waniardy.com/blog/


2.sgt comel dan menawan. macam barbie doll.

ini puan Fara. dia ada blog ke?? ada sesiapa kenal? sebab ambil gambar dari blog jomrias kan. btw sgt santeklah perantin ini..dan sememangnya dia memang santek ye..


3. natural beauty and sweet mcm gula kabung.eh.hehe
ini pula model kak farina, mass . dan disebelahnya adalah insan yang punya 'magic touch' itu seperti kata si kecil.hehe...

kak farina jamal, seorang yang baik, peramah dan senang berurusan dgn beliau. so, apa lagi yang belum ada MUA, bolehlah beramah mesra email2 kak farina. mana tahu anda juga seperti saya nanti.hehe..
ini pulak link twitter kak farina twitter.com/farinajamal.
email- farinajamal@gmail.com

btw, million thanks to, si kecil http://sikecilberkata.blogspot.com/
tanpa entry sk, put tidak akan jumpa MUA ini. tq sk!

*all pic credit to jomrias*farinajamal, model2 dan photographer yang terlibat(~_^)



*iklan*

korang rasa make-up bawah ini cantik ke tak??hehe ini gambar time tunang dulu,
so, nanti buat review about my MUA time ini. mungkin ada yang berminatkan..hee

belum pakai lipstick, bibir pucat.hee

14 comments:

h e r n y z a r said...

my dear put.. u dah santek owh.. msti nnt kak farina touch lagi santek.. hehehehe.. setia tgu review MUA masa tunang put.. cpt cpt.. XOXO~!

miss puteri said...

hehe. okeyh!! nanti put buat reviewnya ye.. (~_^). tq dear!!

intan said...
This comment has been removed by the author.
intan said...

hai dear, u dari pahang jugak ke,.ppptr eh, cantikla make up masa tunang,.i kg kat gelanggi 2, dekat je kan. i tengah cari make up cantik area jerantut or temerloh..any suggestion?

exchange link ya.
http://intanorazam.blogspot.com/

miss puteri said...

dear~ masa tunang i buat kat kg kat perak. i pun ambil MUA dari kl yang...i tak survey yang dekat sini punya. btw, u kahwin kat jengka berapa? i dekat tekam

intan said...

i kat kota gelanggi 2, dekat dengan sg tekam utara..dekat je dgn u kan?
nanti leh x u email i quotation MUA u tu, berkenan la tp nk survey harga dulu..hihik

my email: nobody_atpc@yahoo.com

miss puteri said...

owh, i bukan dekat tekam utara. i dekat tekam resort. dekat je dgn kg 2.hehe.. ok. jap agi i email u ye

intan said...

x..i tau u dekat tekam resort, ppptr kn..tadi lg i dh tnye, xpasan eh..hehe.yg dekat tekam utara tu umah i..kla nnt email i k..thankssss!

iPai said...

wah .. make up die tak berat n nampak natural sgt .. nak book juga leh ?

miss puteri said...

OK Dear Intan.Kahwin jemput tau!

miss puteri said...

naufal~ hehe. bile nak kahwin bang.hehe

iPai said...

erm .. hee .. ade rezki cepat la kawin ..

cik senah said...

Hehehe... sama mcm cik senahhh.... lepaih ja baca entry si kecik.. teruih masuk blog kak farina.. then.... emel tanya dia samada tarikh yg chek nak.. dah ada org booking ka belomm..? dia punya terkejut sbb majlis resepsi chek bln 11.. (takdak lagik org yg booking bln 11.. -legaaa...)

p.s : tunggu duit gaji bln nie baghu nak deposit - blocked tarikh... :)

miss puteri said...

bagus cik senah! semngat! itu yang kita nak! (~_^)