Thursday, January 13, 2011

studio? outdoor?



tahukah kalian tarikh nikah dan resepsi put sudah bertukar???
pasti tidak kalau put tak bagitahu kan.hehe..

ye, tarikh nikah 16/9/11 dan resepsi pada 17/9/11. di dalam bulan syawal. (~_^).countdown membuatkan saya gugup dan nervous lah! huhu..

tak tahu nak start dari mana, mcm mana, apa. aish...nasib baik ada b2b dan ex b2b yang sgt sharing is caring mcm korangkan..

btw, put tgh survey pasal pre-wed. tiba2, jatuh hati dengan white studio.(~_^). bermain dgn warna itu sgt cantik kan.... jom survey!!



ini mimie b2b yang post dkt bbf facebook! tq dear!




so, put dah survey n tanya quo utk 3 photog di atas kecuali peveyhack lah kan.hehe. yang 2 i masuk contest 2. hopefully menang! hehe. so, senang tak payah pk dah pasal photog utk pre-wed. semua yang atas 2, harga berpatutan.

macam yang emran malek 2, pakej utk pre-wed
2hours covrage, softcopy, 2x10R +photo frame=250
outdoor 1 hours coverage+softcopy= 150

yang colour 2,
max-4hours coverage ,soft copy, unlimited shoot-300

yang litestudi0 start from harga serendah 200 kalau tak silap (~_^).

so, mana pilihan b2b?? outdoor ke studio ke , ambil gambar post wed jeh??hehe

tata. sharing is caring! love uols!!

8 comments:

xiraburkhan said...

put sayang, tadi merayau2 terjumpa
http://arelanphotography.blogspot.com/
http://www.facebook.com/#!/pages/wwwgambalawacom/126593147367028

silalah♥ :)

❤ Cik Ain ❤ said...

I'm so jeles... awww, nak kawen cepat2 jugak. bdw, congrats dear... =)

Aya said...

nway, if nak senang and xnk pening2 fikir tempat tuk shoot gambar, better amik gambar kat studio je :)

miss puteri said...

xira syg! okeyh dear! noted. tq sharing sini.love u!!

miss puteri said...

cik ain~ jom kawin!! hehe tq yg!!

miss puteri said...

aya~ 2lah, memg nk pilih studio 2 dah kalau tak menang. aww, angan2 tinggi.hehe

anaztasias aira said...

saya mahu dua2 hahahaa jom join contest tu =)

miss puteri said...

jom join! jom menang sama2..hehe.. angan2 moga jadi knyataan kan..hee