Tuesday, January 4, 2011

nak bunga segar boleh??



GIVEAWAY FROM LYANA!!

CLICK


UNTUK JOIN!!!

jom join buat b2b yang bakal berkahwin @bertunang tahun ini!!



mengapa cinta kami istimewa ?

cinta kami tanpa menggunakan kata-kata manis utk memiliki
bukan juga harta sebagai aset memenangi
tidak juga kerana rupa yang bisa menakluki
tapi atas nama agama,ikhlas dan jujur itulah istimewanya cinta kami.

cinta kami cinta sejati cinta abadi mawaddah wa rahmah dari Ilahi..

GAMBAR TERBAIK KAMI

*no picture pleze*kata inche tunang
2) Warna yang put sukai
PINK!!!

3) Tema warna put

4) Kenapa put ingin mendapatkannya??

5) Tarikh untuk hantar hadiah

6) Tag 3 orang blogger b2b tersyg



ENTRY RASANYA DA CUKUP COMEL SIMPLE MERIAH DAN DAH ADA LOGO!! YEY!!! *puji diri sendiri*hiks

okey CIK LYANA??..wink2..hehe

7 comments:

anaztasias aira said...

wahh gud luck. wah puteri kahwin dulu dari saya. all the besh dear =)

miss puteri said...

tarikh berubah tibe2.hehe. ok dear! tq!! takutnye mkin dkt tarikh..huuu

iPai said...

haa .. dgr cite put awalkan perkahwinan .. wah .. tibe2 rasa dah tua ...

miss puteri said...

haha.. dgr cite betul lah 2...hiks.. awalkan atas sebab2 bulan 11 ramai benor nk kawinnye.. gugup pulak rasenya..huuuu

Aya said...

thanks for tagging me. haih.. x retilaa nk wat entry menarik like yours.. huhu

Yuna Heri said...

Puteri,
Terima kasih tag Yuna!!!
Tapi tak reti la nak masuk2 contest ni...
Saya doakan Put menang je la ek!!
GOOD LUCK DEAR!! ^______________^

miss puteri said...

aya~ hehe.. main taip2 jeh..hehe..welcome dear

yuna~ hehe.. takpe2.. thnks dear.. doakan put tau tau..hee