Wednesday, January 19, 2011

dewan @ rumah ????


salam semua si cantik


hye. dah lama tak update. byk kerja kat pejabat yang dibawa ke rumah. nak online pun curi2. kalau kerja pejabat bestnye mcm kerja kahwin, tak tido pun takpe. tapikan, kerja pejabat menyebabkan kepala jadi berat kemudian terus tido kerja tak siap.hiks

ok. fokus kepada xpdc kahwin kita, (xkahwin)..

dewan? rumah?

DEWAN???

RUMAH???


Kalau rumah put luas tempat mcm padang boleh letak semua khemah, pelamin, kereta semua dapat parking tak jauh 5km dari rumah . confirm rumah !!!
tapikan, kalau rumah, hanya muat satu kereta je lalu kat jalan depan rumah, halaman hanya muat 1 khemah. rumah ada bukit sikit kat depan. jalan pun berbukit, bukan jalan lurus. nak parking juga jauh macam mana????

dan pelamin letak dalam rumah, tak muat. kena kat luar rumah, bila kat luar rumah, put tak dapat jalan dengan bergaya nak ke pelamin sebab pasti nak kena lalu khemah2 tu semua. nk kena turun bukit segala..

ok dapat tak?
dapat kan kan...

memang bila dekat rumah, nak buat gotong royong senang *dekat sini semua gotong royong* semua boleh dpt kat rumah kan,. 2 yang baiknya. senang utk masak memasak, basuh membasuh..simpan menyimpan.

dewan. katering jeh lah. tapi katanya tak hidup bermasyarakat belum ada yang buat katering di sini. oh ye, kwsn kampung sikit.. bila kat dewan kan, boleh ada jalan lurus ke pelamin tanpa buat sebarang lencongan . ok.ok.ok.....

sgt nak buat kat dewan reception. nikah takpa kat rumah .

DEWAN PLEASE (T_T)

6 comments:

LisaLisut said...

hi put...kite pun rumah taman..tp jalan besar.sllnye blok jalan.kalau ikutkan cm tak best..sbb pelamin pun kene buat kt porch.tp..cm xbest jugak.maka letak je bawah khemah...nk buat kat dewan tp..dewan kat seremban takde yg cntik.dan bajet utk dewan adalah besar jugak.haha.lgpun ttamu i sikit je,kalau buat kt dewan nnt nmpk cm kosong.hehe.so rumah lah jawabnye..

ElyaElmo said...

klo ikutkan hati ..nak buat kat tasikk...hehhee

miss puteri said...

elya~ tasik! suke suke suke! sini ada tasik. tapi x cukup ruang pulak..aiyakk...

lisa~ hehe, rumah taman jalan besar kan dear. muat semuanya,, buat kat padang lah besar. ade org buat ka padang ker?hehe..

Aya said...

kalau buat kat dewan penat mengemas rumah tuh maybe bleh dikurangkan sket. hehehe :D

Green Qid said...

Saya plan nak buat kat Dewan UUM...awak x nak try buat kat Dewan USM ke??? huhuhu

miss puteri said...

aya~ hehe..betul2 betul!hehe

qid~ haha!!sengal! jauh tau!hehe