Tuesday, December 21, 2010

terima kasih sayang

salam b2b , ex b2b dan semua2 yang bace!!

hari ini boleh senyum terlebih telinga. eh, ada ya istilah macam 2. hehe. takpe, sendiri bagi nama .hehe. kenapa, kenapa sebab inche tunang bagi suprise. kan last week anniversary kami.. suprise nya... TADAAAA....
hiks, itu alamat put, jemput hantar kad kawin ye..hehee


choc ini sedap. bentuk love2 lagi.kalau dah tunang yang bagi apa pun sedap..ehee. suka kotak dia. cantikkan boleh buat doorgift kahwin macam nie, tap letak tag nama perantin.kan kan.. ada sapa2 dah buat???

lagi........perfume. satu family jatuh hati dgn bau ck in2u nie.. bau apa ye, tak pandai nak teka, manis rasa nk makan2 jeh. hehe.. suka kalau inche tunang yang pilih perfume. dia sgt pakar! suke..*bunga hadiah tunang dai BFFs bakal bridemaids ku..hehe


nie paling manis, rasa dah kene diabetes dah nie. waaa.. terharu, suke... ada love2 lagi. pink pulak 2..
12 hearts=12 months=1 year .
*saya tak pandai buat love 2*hee

*inche sayang , mohon izin letak gambar kat sini ye (~_^). tq byk inche tunangku sayang....sayang inche tunang!!

rasa demam pun dah terus hilang bila semua ubat nie sampai. alhamdulillah. terima kasih dan besyukur padaNya atas mawaddah wa rahmah yang diberikan olehNya. Moga kita semua pun sama-sama dilimpahkan kegembiraan dan kebahagiaan . amin..


13 comments:

anaztasias aira said...

waaah sweetnya kamu =)

miss puteri said...

hehe.. tunang put yang sweet nora...hehe.. tq dear!

nYomeL said...

so sweet.. inche tunang kamu sgt sweet hoke!
bertuahnya.. ;)

*Semoga berkekalan.. Ameen..

miss puteri said...

tq dear.bersyukur..dan ada rakan2 blog yang best!!. amin.. kita doakan same2 (~_^)..

MiSS NaDieYA said...

sgt sweet n comel =)

miss puteri said...

miss nadieya~ tq dear..doakan kami ye.hee

aDieyZa said...

kekalkan kehangatan cinta tu sampai bila2 k..

semoga kekal bahagia hendaknya..

fati said...

halololoooo~~~~ someinyeee ;)
semoga bahagia dunia akhirat :)

K.I.N.A said...

wah..sgt romantik..hehe..tunang sy xpndai buat surprise asyik kantoi je..haha..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alahai...comey nye...hehehhee

miss puteri said...

zana~ tq dear!! amin.. doa adiey n zana pun bahagis selalu (~_^)

fati~ phewit2..hehe... tq dear!! muahx..hee..amin..

kina~ hehe. instnct kina kuat sgt lah 2 yang dia asyik kantoi 2..hehe. tq yunk!

yanie.. yanie pun comel! tq sayang!

Cik IeQa said...

shuwwweeeetttt sgat3!

miss puteri said...

hehe... tq iega tecik yang chumel!!hee