Sunday, November 28, 2010

x-kahwin : bilik pengantin


salam semua!

meh2 sini nak bagitau betapa eksited nye b2b yang lambat lagi nak kahwin ni tapi dah terlebih eksited sebab dah pi booked katil. hehe..eksited kan saya.

oh ye, dapat katil idaman hati, 2 yang trus sambar je tanpa memikirkan masa depan... lagipun dapat murah, lagilah berbaloi2. tapi tak ambil set sebab put nak almari 6 pintu. boleh main nyorok2 gitu kan. kalau majuk boleh nyorok dalam almari kan kan.. 6 pintu sebab baju kan terlampau 'sikit' 2 yang kena 6 pintu. maka, tadi dapat katil ajelah. nanti survey yang lain pulak.

budget utk set bilik pengantin adalah 2000 ke bawah, ada ke almari 6 pintu 1000 lebih je eh? hehe..

*tengah mood berangan2 nak buat bilik macam mana, nak kaler apa, langsir* nanti dah dapat katil boleh tunjuk kat sini tanpa perlu berahsia lagi.

*katil saya ada tianglah! suke (~_^)

*ini bukan katil saya, ini gambar dari google*

besarkan bilik dia, bilik kita kecik2 jeh(~_^)


4 comments:

fati said...

wahh put! dapat murah ke katil tiang tuh? share la...

salam B2B
i linked u ;)

miss puteri said...

murah, dapat 700.hiks.. murah2 kan2, dats y put terus booked jeh, katil tiang, ada kerawang2, tapi kat kdai byase jeh lah dear. dkt jerantut nie ha..

fati said...

alaaaa jerantut ke... fati da carik katil tiang2 tuh kat sini (kajang) yg jual seperate nan ado :( sume set yg beribu ribannn... dah la perantin ni bajet ciput selera besa! :P

miss puteri said...

2lah kan fati, bajet rendah, selera tinggi. tapi takpe, biar murah tapi kita puas hatikan kan... kalau katil xde tiang pun boley buat ala2 mcm ade tiang.. hehe.. buat lagsir dari atas siling. put pnah tgok pic mcm 2.(~_^)..