Tuesday, November 16, 2010

tetamu-tetamu

meh sambung cerita!


sambung lagi, sangat lambat macam siput kan nak update cerita tunang menunang nie. aishh. macam mana lah org yang sampai beratus2 entry tunang jeh. heh. saya sampai sepuluh pun belum tentu. tapi mana tahu, akan lebih rajin bila dah dapat pic dari photog nanti kan. yey! minggu nie dapat album gmbar. yey2..suke!

entry kali nie, nak tujukan khas buat yg bff yang dtg time bertunang hari tu. AZIM, AIZAT,SYAHMI. tq ye. even time2 raya yang masing2 balik kg, still dtg menjejakkan kaki ke kgku ini.. terharulah! sayang korang. sempat snap gambar ini je. mereka ini adalah malu2 jeh. nk ambik gambar dgn yuna pun malu2 ayam gitu. aish, sejak tahun bila korg malu terlebih nie. apa2 pun. tq korang.!! kahwin dtg pahang pulak ye. oh ye, aizat datang bersama akak dan adik2nya. tq2..hehe


*budak kecik ini adik aizat yang dimana2 pun dia ada.hee. mungkinkah penyeri gambar?ngee



then , my gff yang cantik EKIN turut dtg dgn tema pink jugak. i love u lah syg! .gambar di bwh nie, jadi my profile pic fb. suka tone pic nie, hehe, dats my kezen kak lis and kak puteri. in my family memg ramai nama puteri ye,heee. sebelahnya pic my future mum in law and my mum(~_^)




dan yang terakhir, gambar tuan tanah..hiks

.

saya mengucapkan TERIMA KASIH kepada semua tetamu yang hadir pada 120910 tersebut. nanti kenduri kahwin datang lagi ye. sayang semua2!!

No comments: