Friday, November 19, 2010

tema kahwin pilihan.

Salam

TERIMA KASIH kepada rakan2 yang sedang berbahagia meng'follow' saya dengan hati yang ikhlas. yey.. 'high 5'. sekurang2 nya ada yang baca.hehe.. terimakasih byk2 rakan!!


oh ye, hidangan mata dengan tema perkahwinan pelik!! *tq google*



ni pula tema yang menarik hati dan perhatian, tema tradisional

*pic credit to beautifulnara.com
siap kain batik2, so sweet , so my frens, nanti datang boleh pakai macam nie tak??hiks

kuda?? idea yang baik. but then takda kuda lah kat sini. hehe.. lembu boleh??hehe..btw sngat mcm puteri & putera raja kan..suke!

*pic credit to google*
this one pon menarik jugak, kalau buat kat dewan possible jugak lah kan, if kat tmpat terbuka, panas2 terik 2, kalau hujan?? hehe. sediakan pyung sebelum hujan.

group menari sila siap sedia! hehe, this one pun cantik if buat dalam dewan jgk, lainlah ada pentas kat rumah if nak buat tarian tradisional bagai2 begini. kalau tak silat sudah, silat kat tanah jeh kan..hehe

so tema pilihan saya apa??? mestilah belum ada . sebab pk mcm tema warna lagi di utamakan drpd tema perkahwinan. hmmm.. mestilah tema warna pun belum decide lagi. survey2 jeh dulu sekrg, masuk tahun dpn kena bersungguh2, sekrg byk main lagi.hiks...

2 comments:

Qid said...

Erk...
Cik Rumate...
Namo ikut tema kat gambar yg 1st n 2nd 2 ye...kui3

miss puteri said...

bestnye ade cik rumate komen kat sini! nak tapi u pon bley jadi bridemaid i yg pkai macam 2 jgk kan kan..hehe