Tuesday, November 16, 2010

cenderahati@mata

*sambung cerita tunang menunang*

update sikit pasal cenderahati tunang hari tue. masa survey2 nak bagi apa 2, yang bermain dalam fikiran--> mug, cawan kecik yang macam vantage 2, kipas, tuala... budget dalam RM 200. so, satu benda 2, seringgit jeh lah yang termampu. survey2 dalam internet, google2, memg jumpa kipas yang harga seringgit, cawan 2 harga 85 sen, so, masih dalam budget lagilah kan. cuma pk2 beli online memg senang, kos nak hantar, dgn tambah berat lagi 2, silap2 lagi mahal dari beli sendiri.

makanya, usha lah kat Seri Impian ke. Seri Idaman kat Jerantut. ada kipad harga 85 sen! dapat kurang 75 sen!! yey.. save 5o ringgit..(~_^) inilah rupanya.. suka kipas yang kayu nie..hee





selain kipas, bagi jugak sedikit kuih simpul kasih.eceh nama nak kasih2.. popia simpul ye.malam2 duk menyimpul popia , kata nk buat 200 pack kan, so, memg tak buat kuih yang lain lah kalau dah hari2 buat popia simpul nie..


barang2 ni dimasukkan dalam beg kecil dan diberi kepada tetamu yang hadir,dannn.. tak cukup!!haha. maaf ye, sila dapatkan masa kahwin pulak...tetamu melebihi budget. nasib baik makanan cukup.

*ok, sambung kerja*

No comments: